Havi terv

ZOLEO havi tervek

Tűzzön ki egy célt, válasszon tervet

Az összes ZOLEO havi csomag tartalmazza:

Saját ZOLEO SMS-szám és e-mail cím

Korlátlan INGYENES bejelentkezés és segélykérő üzenetek

Kényelmes használati figyelmeztetések és opcionális üzenetfeltöltési csomagok

Rugalmas módosítás, szüneteltetés vagy lemondás, ha az igényei változnak¹

ZOLEO Terv (€Euro)

Havidíj

Műholdas üzeneteket tartalmazza

További üzenetek

Műholdas bejelentkezési üzenetek

Mobiltelefon és Wi-Fi üzenetek

Műholdas SOS figyelmeztetések

24 órás SOS megfigyelő szolgáltatás

Orvosi asszisztens

Opcionális kiegészítő előfizetés:
Helymegosztás+

Alap

20EUR

25

€0.60/ea

Korlátlan

Korlátlan

€5.00/hónap

In Touch

35EUR

250

€0.60/ea

Korlátlan

Korlátlan

€5.00/hónap

Korlátlan

60EUR

Korlátlan

Ingyenes(Korlátlan)²

Korlátlan

Korlátlan

€5.00/hónap

Iratkozzon fel most

Olvassa el a ZOLEO szolgáltatási feltételeit

Megjegyzés:
*Minden ár euróban értendő, és az ÁFA-t tartalmazzák.
1. Nincs felfüggesztés az első 3 hónapban. Korai lemondás esetén pótdíjak kerülnek felszámításra (a részleteket lásd a továbbiakban).
2. Néhány korlátozás elfogadott.

ZOLEO Szolgáltatási feltételek

 • A ZOLEO havi csomag aktiválása esetén 25 eurós aktiválási díj fizetendő.
 • A csomagok online módosíthatóak, a kezdeti 3 hónapos futamidő után bármikor felfüggeszthetőek vagy lemondhatóak; a havi díjak és az allokációk ennek megfelelően arányosak.
 • A tervek hónapról hónapra automatikusan megújulnak amíg felfüggesztik vagy le nem vonják; nincs jóváírás az első 3 hónapon belüli törlés vagy felfüggesztés miatt.
 • A Location Share+ egy opcionális kiegészítő előfizetés, amely korlátlan helymegosztási üzenetet tartalmaz. Bármikor hozzáadható vagy törölhető. Ha a számlázási ciklus vége előtt mondja le, nem kerül sor arányosításra.
 • Opcionális egyszeri feltöltési csomagok szükség esetén hozzáadhatóak, melyek a havi számlázási időszak végén járnak le. Tudj meg többet.
 • Felfüggesztheti előfizetését ha nincs használatban mindössze 4,00 €/hó áron. A felfüggesztés ideje alatt Ön megtartja ZOLEO SMS-számát és e-mail címét, fiókja aktív marad, de az eszköz nem küld üzeneteket (beleértve az SOS-t is). A felfüggesztés bármikor feloldható online aktiválási díj nélkül. A felfüggesztések havi számlaciklusonként egyszeriek lehetnek.
 • A mobil- és Wi-Fi-üzenetek más üzenetküldő alkalmazásokhoz hasonlóan fogyasztanak adatot. Ön felelős ezen adatköltségekért; nem szerepelnek a ZOLEO havi előfizetésében.
 • A bejelentkezési üzeneteket tartalmazza, nincs korlátozás az előfizetésben.
 • A segélykérő üzeneteket üzeneteket tartalmazza, nincs korlátozás az előfizetésben.
 • A méltányos használat szabályzata minden korlátlan számú és SMS-üzenetre vonatkozik. Akkor alkalmazható, ha a korlátlan számú és/vagy SMS-üzenetek használata jelentősen meghaladja az átlagos fogyasztói használatot.
 • A ZOLEO terméket bárhol használhatja ahol hálózati lefedettség van (az exporttörvények, a helyi törvények, az engedélyezési követelmények és szabályozások miatti korlátozások függvényében).
 • A hagyományos SMS-ekhez hasonlóan a ZOLEO-val történő SMS-küldés Európa országai és néhány más régió között az üzenetek kézbesítetlenségét eredményezheti. További információért tekintse meg weboldalunk GYIK részét. A legjobb eredmény érdekében javasoljuk a ZOLEO alkalmazások közötti üzenetküldést.
 • A ZOLEO jelenleg a következő országokból fogad el kiválasztott hitel-, terhelési és egyéb fizetési módokat számlázási címekkel: Kanada, Egyesült Államok és területei, Ausztrália, Új-Zéland, az Egyesült Királyság, Svájc és az Európai Gazdasági Térség (EGT) országai. Idővel további országok is hozzáadásra kerülnek.
 • A részletekért tekintse meg a ZOLEO Általános Szerződési Feltételeit.