Vélemények és elismerések

Vélemények és elismerések

ISPO 2022 Award Winner

ZOLEO satellite communicator recognized at ISPO Award Exhibition

Winner of the UK Outdoor Industry award for Best Tech Accessory

UK Outdoor Industry Awards 2022

Az év terméke díj nyertese

Outdoor Retailer Innovation díj

„Tavaly óta használjuk ezt a készüléket, nagyon jól működött. Távoli helyeken teszteltük, ahol nem volt elérhető hálózati szolgáltatás. A ZOLEO egy kiváló eszköz…”

Fish Alaska Magazin

A 2020–2021-es év legjobb termékeként ismerik el

Outdoor Retailer Magazin

A Legjobb Mobilitási Felhasználói Élmény Innovációs Díj 2020 győztese

MSUA Award

A “Gear of the Year 2020” díj győztese

“50 Campfires” – Gear of Year díj

Kellemes meglepetés, mivel a ZOLEO sokkal alacsonyabb üzemeltetési költségen működik, mint a többi műholdas kommunikátor, havi díjszabásban is előnyös

Randy Newberg – Team Review

Kialakítása letisztult, hatékony, ezért választottuk a zökkenőmentes üzenetküldéshez. A ZOLEO Satellite Communicator egy kiforrott és kiváló termékkel lép be erre a piacra.

Outdoor Gear Lab

„Az innovatív ZOLEO műholdas kommunikátor elérhető lehetőség mindenki számára annak, aki bárhonnan szeretne üzeneteket küldeni, és biztosítani szeretné utazása alatt a helymeghatározást és a segélyszolgálatokat.”

Gear Junkie

Intuitív, megbízható teljesítményének köszönhetően a ZOLEO az egyik legjobb lehetőség háttérkommunikációra a piacon.

Utazás hátizsákkal

“Őszintén szólva nincs semmi, ami ne tetszett volna a ZOLEO Satellite Communicatorban. Masszív, vízálló, és mindent megtett, amit kell.”

50 Campfires

“Megfizethetősége, egyszerűsége, valamint a hálózaton kívüli folyamatos lefedettsége miatt a ZOLEO-t választjuk az általunk tesztelt többi műholdas kommunikátorral szemben…”

SunCruiser Media, 4W Drive Magazin

“Szerintem minden lovascsoportnak rendelkeznie kell egy ilyennel.”

Kyle Brothersem, Dirt Bike Channel

„A ZOLEO a legköltséghatékonyabb, pénztárcabarát megoldás a piacon… Nagyon le vagyok nyűgözve. Nagyon megbízható és gyors volt az üzenetküldés”most cost-effective, budget friendly option on the market…I’m really impressed. It’s been really reliable and quick to send messages

Backcountry Exposure

„A ZOLEO üzenetküldési élménye minden szempontból jobb. A tulajdonosok számára az üzenetküldés központosított (a ZOLEO alkalmazásban), nem pedig a hagyományos üzenetküldő alkalmazások között…”

Andrew Skurka

“A ZOLEO kommunikátor néhány hónapos tesztelése után azt mondhatjuk, hogy ezt az egységet minden motorosnak meg kell fontolnia, aki letér a járt útról.”

Adventure Rider Radio

A ZOLEO Satellite Communicator az egyszerű használatú “üzenetküldő bajnok”. Ez az egyetlen egység, amely rendelkezik külön telefonszámmal a teljesen átlátható szöveges üzenetek küldéséhez.

Adventure Alan Top Pick

A ZOLEO egy takarékos és robusztus eszköz, amely teljes mértékben a kommunikációra összpontosít. Ideális országúti kirándulásokhoz, nemzetközi utazásokhoz és külföldre.

Monte Johnston, Black Sheep

A ZOLEO nagyszerű eszköz, hogy biztonságban érezhesse magát a távoli országokban, ha segítségre van szüksége, vagy egyszerűen csak barátokkal/családdal szeretne bejelentkezni.

Alice Baker, Girl on a Hike

“Nagyon szeretem a ZOLEO egyszerűségét. Tetszik az ára és nagyon klassz kiegészítők vannak hozzá. Továbbra is ezt fogom használni.”

Overland Bound

New Product Innovation 2020. kategória győztese

ABA100 Award