Ki használja a ZOLEO-t

Ki használja a ZOLEO-t

George Shaw

Tapasztalt tengeri kajak edző és idegenvezető

George a BC UKCC 3. szintű Advanced Water Endorsed Sea Kayak edző és idegenvezető. Dél-Angliában nevelkedett, jelenleg a Man-szigeten él. Szakterülete az izgalmas, durva, haladóbb körülmények között végzett edzői munka, de mint sokoldalú edző és vezető szereti a sport minden aspektusát. Eredményei és tapasztalatai közé tartoznak a különféle helyszíneken és környezetben végzett expedíciók, George-nak szerencséje volt, hogy részt vett grönlandi, norvégiai (Loften Isands és Tromso), Aleut-szigeteken, Bretagne-ban, Shetland-szigeteken, Kafeloniában, Scilliy-szigeteken, Külső Hebrédiákon és Skye-i expedíciókban. Különböző nyílt átkeléseket is végzett a Brit-szigeteken és Írországban. George az egyetlen kajakos, aki elérte az 5 királyságból álló nyílt keresztezési kihívást, 3 rekordot birtokolt az 5 átkelésből, és szabadidejében George dagályversenyeken szeret játszani, valamint tengeri és szörf-kajakon szörfözni.

NÉHÁNY SZÓ GYÖRGYTŐL

Akaraterőmet, jellememet azok az emberek trénerek segítették az utam során, akikkel találkoztam. Nincs időm harcolni az egókkal vagy kishitű elmékkel, nézeteim mindig megfigyelő jellegűek és soha nem személyes irányúak. Jobb az életem a vízen, alig várom, hogy találkozzunk és megosszam veletek a kaland iránti szeretetemet.

Sarah Williams

Tough Girl Challenges – Kalandor és a Tough Girl Podcast műsorvezetője

Sarah Williams, a Tough Girl Challenges alapítója a kalandok és a női szerepvállalás bátor szószólója. A háromszoros díjnyertes Tough Girl Podcast révén a világ minden tájáról származó rendkívüli nők történeteit erősíti fel, milliókat inspirálva világszerte. Sarah saját bravúrjai közé tartozik a Marathon des Sables teljesítése, az Appalache-ösvény bejárása és a kerékpározás Vancouverből Cabo San Lucasba. Sarah minden egyes kihívással kitágítja a határokat, erősíti a rugalmasságot és motivál másokat álmaik megvalósítására. A ZOLEO nagyköveteként megtestesíti a távoli területeken való kapcsolattartás szellemét, képessé téve a kalandozótársakat arra, hogy feszegessék határaikat, miközben garantálja a biztonságot és a kommunikációt. Csatlakozz Sarah-hoz az ő hihetetlen utazására, és fedezd fel a kaland erejét ZOLEO-val.

Stephen J Reid

Szabadtéri kalandor

Stephen egy professzionális reklámfilm-rendező, aki filmkészítési készségeit és humorérzékét a szabadban szórakoztató tartalmak létrehozásában mutatja meg. A szabadtéri hobbik gyűjtője. Stephen túrázás, kempingezés, pancsolás, kerékpározás és futás közben bárhol megtalálható Írországban és az Egyesült Királyságban.

Pierre Farrugia

Természetjáró, túrázó Youtuber

Pierre Farrugia, a máltai természet szerelmese, mélységesen szereti a természetet, szenvedélye az új helyek felfedezése. Kalandvágyó szellemétől indíttatva a YouTube-hoz fordult, hogy megossza felfedezései csodáit, és bemutassa szülőföldje szépségét. Ahhoz, hogy teljesen elmerüljön Málta természeti csodáiban, Pierre különféle készségeket sajátított el, például hátizsákkal, trekkinggel, ereszkedéssel, barlangászással és kajakozással. Egyéni expedíciói során fedezte fel a ZOLEO-t, azt a biztonsági felszerelést, amelyet nélkülözhetetlennek tart a “lelki békéjének” eléréséhez saját maga és szerettei számára.

Zenia Maltha

Vadász, természetjáró, blogger

Zenia szenvedélyes vadász és termászetjáró valamint blogger. Rendszeresen jár vadászni a vadonba és kislányával a hálózaton kívülre merészkedik. Számít Zoleóra, aki vészhelyzet esetén képes kapcsolatot létesíteni. A vadászat mellett Zenia szeret Skandinávia-szerte túrázni a természetben férjével és kislányával.

James Michael Forrest

Kalandor, természetjáró, író

James Forrest rekordot döntõ kalandor, író és túrázó az Egyesült Királyságból. Legismertebb hároméves küldetése, hogy megmásszon 1001 hegyet az Egyesült Királyságban és Írországban, beleértve a skóciai 282 Munrost. Több FKT-t (leggyorsabb ismert időpontokat) tűzött ki a hegyi kihívásokra, bevallotta, hogy túrázásfüggő. James a Mountain Man: 446 Mountains díjnyertes szerzője. Hat hónap. Egy rekordot döntögető kaland, és rendszeres munkatársa az Egyesült Királyság legnagyobb túralapjainak, köztük a Trailnek és a The Great Outdoorsnak. Cumbriában él, közel a Lake District Nemzeti Parkhoz.

Nikolai Schirmer

Táborozók és kenusok

Jon és Erin megrögzött vidéki táborozók, akik egy távoli északi városban élnek a Superior-tó partján. Tavasztól őszig a zord és vad környezettel körülvéve idejük nagy részét kenuban töltik Ontario tavain és folyóin vagy a hideg északi tél idején forró sátorban. Jon gyakran megy hosszabb egyéni horgásztúrákra ahol a ZOLEO lehetővé teszi számára, hogy tartsa a kapcsolatot Erinnel, ami mindkettőjük számára nagyon szükséges és megnyugvást nyújt. Kalandjaikat YouTube-csatornájukon, a Lost Lakes-en osztják meg.

Jon and Erin Kelly

Természetjáró Rekreacionista

Devin természet iránti szenvedélye a kempingezés, túrázás, sziklamászás, horgászat a gyermekkorából gyökerezik. Miután megszerezte a Utah Valley Egyetem szabadtéri rekreációs menedzsment szakos alapképzését, Devin a szabadban való szenvedélyét a karrierjévé változtatta, különféle munkákat dolgozott szülővárosa, Salt Lake City környékén. A legnagyobb örömet a dél-utah-i sivatagi kanyonok felfedezésében találja, ahol napokig lehet sétálni anélkül, hogy összetalálkozna más emberrel – csak te és a magasba tornyosuló homokkő sziklák, hogy társaságod legyen.

Devin Ashby

Vadász, halász és túravezető

Bridget egyike az egyetlen jól ismert nőknek a nyugati vadászterületeken, aki megosztja egyéni íjvadászatát, repülőhorgászatát és vadászatát az Instagramon, YouTube-on. Egy dél-utah-i kisvárosban él, három különálló hegylánc veszi körül – amelyek közül az egyiket „az Egyesült Államok kontinentális részének legelhagyatottabb vonulatának” tartják. Az utak szűkösek és egyenetlenek, a cellaszolgáltatás pedig nem létezik. Miközben folyamatosan utazik a cella hatótávolságán belül és kívül, Bridget a ZOLEO-ra támaszkodik, így tud kapcsolatban maradni barátaival és családjával, valamint bármilyen vészhelyzet esetére így biztosít kommunikációs eszközt.

Bridget Fabel

Profi kalandsportoló

Dave egy profi kalandsportoló, aki több mint 450 versenyen vett részt 12 különböző szakágban szerte a világon! Az elmúlt 35 évet – nyáron és télen egyaránt – a hátországban töltötte, és büszke arra, hogy felelősségteljesen feszegette a határokat. A biztonság a legfontosabb! Nyarait E-MTB lovaglás, szárnyfóliázás és e-fóliázás, teleit szánkózás, szánkósízés és sítúrázás tölti ki. Dave jelenleg a Ski-Doo Backcountry Team csapatában lovagol.

Dave Norona

Profi kalandsportoló

Dave egy profi kalandsportoló, aki több mint 450 versenyen vett részt 12 különböző szakágban szerte a világon! Az elmúlt 35 évet – nyáron és télen egyaránt – a hátországban töltötte, és büszke arra, hogy felelősségteljesen feszegette a határokat. A biztonság a legfontosabb! Nyarait E-MTB lovaglás, szárnyfóliázás és e-fóliázás, teleit szánkózás, szánkósízés és sítúrázás tölti ki. Dave jelenleg a Ski-Doo Backcountry Team csapatában lovagol.

Ryan Arciero

Off-Road versenyautó-vezető

Ryan történetének egyik legeredményesebb terepversenyzője, számtalan versenyt nyert meg, köztük a Baja 1000-et és a Nevada 2000-et. Harmadik generációs tereppilótaként Ryan eltökélt szándéka, hogy folytatja a 65 éves motorsport-örökséget, az Arciero-t. A család sokat dolgozott azért, hogy ezt elérje. Akár 1000 mérföldes terepversenyen vesz részt, akár gyors köröket teker a járdán, Ryan képességei és tapasztalatai egy rendkívül változatos és nyerő versenyzési múltra tekintenek vissza. Ryan a ZOLEO-ját használja, hogy kapcsolatban maradjon a közelben lévő csapatával valamint a családjával, amikor a versenyei a startvonalra kényszerítik.

Eric Haase (SoCal Flying Monkey)

Pilóta

Eric, más néven SoCal Flying Monkey repülésirányító és magánpilóta, aki Piper Cherokee 6 típusú repülőgépével az Egyesült Államokban és Mexikóban repül szórakozás és kaland kedvéért. Szenvedélyes pilóta, aki szereti a szabadban a hegyi kerékpározást és a síelést. YouTube-csatornája családja repülőútjait írja le, igyekszik bátorítani mindenkit, aki érdeklődik a repülés iránt. Eric a ZOLEO-tól függ mind repülés közben, mind a földön, hogy kapcsolatban és biztonságban maradjon.

Aaron Malone (Gideonstactical)

Természetjáró

Aaron szeretete a szabadban a kalandok iránt fiatalon kezdődött, amikor kempingezni, hátizsákkal és túrázni ment a családjával. Az elmúlt 20 évet a Colorado Rockies és sok más nyugati állam felfedezésével töltötte. Útja során megalapította a YouTube-on a GIDEONSTACTICAL felszerelés-áttekintő csatornát, azzal a céllal, hogy segítsen az embereknek kijutni a szabadba, első kézből megtapasztalni annak minden szépségét, valamint felkészültnek lenni és felkészültnek érezni magukat, miközben saját kalandokat élünk át.

Jim Cyr

Természetjáró

Jim ideje nagy részét az Atlanti-óceáni Kanada szabadban való barangolásával tölti, akár túrázással, kerékpározással vagy kempingezéssel. Miközben a közelben vagy távoli területeken élvezi a szabadban, ZOLEO mindig jelen van Jim felszereléslistáján, hogy segítse őt a családdal és a munkával való kommunikációban.

Marcus Weiner

Halász / Vadász

Marcus a Fish Alaska magazin és a Hunt Alaska magazin alapítója, kiadója. Az elmúlt 25 évben Marcus beutazta Alaszkát halak és vadak üldözésével. Kalandjai a bolygó legvadabb és legtávolabbi helyeire vitték. Becsben tart minden vadat, távoli helyeken eltöltött időt. Alaszka minden alkalmat megadott neki. Az Északi-sarkkörtől északra fekvő sarkvidéki tundrától a délkelet-alaszkai esőerdőkig, a vulkánsűrű Aleut-szigetek láncáig Marcus a távoli, érintetlen helyeken boldogul a legjobban.

Adam Potts

Ocean evezős

Adam a világ egyik legnehezebb óceáni evezős útvonalán indul. Idén júniustól evezős partnerével, Craig-gel megállás nélkül evez majd Nagy-Britannia szárazföldi részének teljes kerületén körülbelül 2000 mérföldes távon!

A ZOLEO kulcsfontosságú kapocs lesz a DIDI hajó és a part között, hozzáférést biztosítva a létfontosságú naprakész időjárási információkhoz valamint biztonsági mentést nyújt vészhelyzet esetén.