Lefedettség

ZOLEO Lefedettség

Olvass tovább

Zökkenőmentes lefedettség, bárhová is utazik

A ZOLEO volt az első műholdas kommunikátor, amely valóban zökkenőmentes globális üzenetküldési lefedettséget kínált műholdas, mobil és Wi-Fi hálózatokon.

A ZOLEO használatának szépsége abban rejlik, hogy kihasználja a legalacsonyabb költségű hálózat előnyeit. Mobilhálózaton és Wi-Fi-n keresztül továbbít ha azok elérhetőek, és az Iridium műholdas hálózaton keresztül, ha nem. Élvezheti a valóban zökkenőmentes globális üzenetküldési élményt, amelyet más műholdas kommunikátorok nem kínálnak.

Az Iridium lefedettséget kínál ott, ahol a mobilhálózat nem

A ZOLEO eszközök a világ legnagyobb és legfejlettebb kereskedelmi műhold-konstellációján, az Iridiumon működnek. Csak az Iridium nyújt lefedettséget mindenütt a bolygón, beleértve a Föld szárazföldjeit, óceánjait, eget és a sarki régiókat. Az Iridium esetében egyáltalán nincsenek lefedettségi hézagok.

Az Iridiumról

Nemzetközi utazók megjegyzése: Bár az Iridium lefedettsége globális, az Iridium megfelel az Egyesült Államok embargó korlátozásainak. Emiatt tilos termékeket/szolgáltatásokat nyújtani a következő országokban: tálibok által ellenőrzött Afganisztán, Kína, Kuba, India, Irán, Észak-Korea, Szíria és Szudán. Minden ország más és más, és a szabályozás értesítés nélkül változhat. Mindig érdeklődjön a helyi konzulátusnál vagy vámhivatalnál további információkért!

Hogyan Csatlakozik a ZOLEO az Iridium Hálózathoz