Megoldás áttekintése

Kapcsolat és biztonság távmunkások és terepmunkások számára

Lépjen kapcsolatba velünk

Globális összeköttetés és biztonság megfizethető áron

A ZOLEO egyszerű és megfizethető megoldást kínál a mobil lefedettségen túl távolról dolgozó vagy utazó alkalmazottakkal való kommunikációhoz. A ZOLEO műholdas kommunikátor üzenetküldési kapcsolatot biztosít világszerte. A ZOLEO olyan funkciókkal garantálja a biztonságot, mint az egyszerű bejelentkezés, az időjárás-előrejelzésekhez való hozzáférés, a helymegosztás, valamint a 24 órás segélykérő riasztás és figyelés. Adja meg az önállóan dolgozóknak a megérdemelt nyugalmat.

Tökéletes távoli helyszíni műveletekhez, katasztrófaelhárításhoz, globális üzleti utazásokhoz vagy az egészségügyi és biztonsági program részeként. A ZOLEO összeköttetésben és biztonságban tartja csapatát. Olcsó eszköz- és előfizetési csomagjaink korlátlan bejelentkezést és segélykérő üzenetküldést tartalmaznak így a legjobb értéket kínáljuk. Használja a ZOLEO-t a távoli irodai kommunikáció javítására, vagy integrálja azt a kizárólag munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági programjába.

Forduljon hozzánk most, hogy növelje a termelékenységet és nyugalmat biztosítson mindenki számára.

Ismerje meg, hogyan segítheti a ZOLEO az Ön szervezetét

Globális üzenetküldés és biztonság távmunkások és terepmunkások számára

A felhasználó okostelefonján vagy táblagépén található ingyenes alkalmazással együtt használva a ZOLEO az elérhető legjobb globális üzenetküldési és biztonsági élményt nyújtja. Az üzenetek továbbítása automatikusan történik Iridium® műholdon, mobilhálózaton vagy Wi-Fi-n keresztül, a zökkenőmentes lefedettség és csatlakozás érdekében a rendelkezésre álló legalacsonyabb költségű hálózaton keresztül. Az olyan robusztus biztonsági funkciók, mint a bejelentkezés, az SOS-riasztás, a nem sürgősségi orvosi tanácsadás, az időjárás-előrejelzés és a GPS-helymegosztás mindenki nyugalmát biztosítják.

Fedezze fel a ZOLEO alkalmazást

Önálló megoldás a dolgozók biztonsága érdekében a terepen

A masszív ZOLEO eszköz további személyes biztonságot nyújt a távoli dolgozók számára 200+ órányi akkumulátor-üzemidővel és lefedettségi rés nélkül. Beépített bejelentkező és SOS figyelmeztető gombjai lehetővé teszik, hogy a ZOLEO készülék önálló biztonsági megoldásként szolgáljon, amely a bolygó bármely pontján működik függetlenül a felhasználó okostelefonjától.

Ismerje meg a ZOLEO eszközt

ZOLEO a jobb helyzetfelismerésért

A ZOLEO Track javítja a helyzetfelismerést azáltal, hogy egyetlen webalapú térképen jeleníti meg a ZOLEO eszköz felhasználóinak helyét a terepen.

  • A fiókban lévő ZOLEO-eszközök legutóbbi bejelentett helyének megtekintése (beleértve a 100 korábbi helyjelentést is)
  • Ossza meg a kiválasztott eszközök utoljára jelentett helyét másokkal egy biztonságos térképmegosztási URL használatával
  • Rendeljen egyedi neveket az eszközökhöz, és szűrjön vagy keressen a térképen IMEI vagy név alapján
  • Helyek megjelenítése topográfiai, utcai vagy műholdas nézetekkel a Mapboxból
  • Tekintse meg a sebességet, a tengerszint feletti magasságot és a maradék akkumulátor százalékos arányát az egyes eszközök legutóbbi bejelentett bejelentkezésekor
  • Tekintse át a korábbi helyjelentéseket, beleértve a dátum- és időbélyegzőket
  • Adatok exportálása offline elemzéshez

Hozzon ki többet a ZOLEO Track szolgáltatásból a Location Share+ segítségével

Azok a fiókok, amelyekben a ZOLEO eszköz felhasználói előfizetnek a Location Share+ szolgáltatásra, a ZOLEO Track segítségével is megjeleníthetik részletes nyomvonalaikat (utazási útvonalukat) és SOS-eseményeiket.

Mitől a ZOLEO a legjobb választás a vállalkozások számára?

A ZOLEO ideális azoknak a szervezeteknek, amelyeknek még a legnagyobb kihívást jelentő környezetben is meg kell őrizniük a dolgozók biztonságát és kapcsolatukat. Tekintse meg, hogyan viszonyul a ZOLEO más műholdas üzenetküldő megoldásokhoz.

Olvass tovább