Üzleti esettanulmányok

Technical Evacuation Advanced Aero Medical (TEAAM)

A TEAAM egy non-profit szervezet, amely távoli területeken nyújt kórházi ellátást és szállítást a betegek számára. A hatékony kommunikáció elengedhetetlen a sikeres küldetésekhez, de a szervezet megbízhatatlannak találta a kétirányú rádiókat és más műholdas eszközöket. Miután a ZOLEO eszközöket minden bázisán telepítették, azóta mentőövvé váltak az alkalmazottak számára. A TEAAM-nél már nincsenek kommunikációs hiányosságok, és a hosszú üzenetek küldésének képessége megváltoztatta a csapatot.

Informatikai Katasztrófavédelmi Központ (ITDRC)

A katasztrófaelhárítás támogatásához technikai erőforrásokat biztosító ITDRC kommunikációs kihívásokkal szembesült a 2021-es haiti földrengés során a leromlott infrastruktúra miatt. Az önkéntesek által vezérelt szervezet a ZOLEO eszközöket használta a korlátozott kommunikációs képességek bővítésére és a segélyezési erőfeszítések összehangolására. Az eszközök hordozhatósága és könnyű használhatósága kulcsfontosságú volt a csapatok közötti erőfeszítés nélküli kommunikációban mind helyi, mind az Egyesült Államokban. A Location Share+ kiegészítő funkció szintén segített a szervezetnek nyomon követni a csapatok mozgását a terepen, hogy biztosítsa biztonságukat az érintett területeken.

Blue Collar Group – Erdőművelés

A kanadai vadon újraerdősítésének elkötelezettje a Blue Collar Group Erdőművelési részlege öt táborban távmunka kihívásokkal néz szembe. A korlátozott cellaszolgáltatás, a veszélyes körülmények és a hálózaton kívüli kommunikáció szükségessége miatt a csapat megfizethető és megbízható megoldást keresett. Munkatársainak ZOLEO eszközökkel való felszerelése sikeresnek bizonyult, egyszerű üzenetküldést, központosított beszélgetéseket és a vészhelyzeti támogatás kulcsfontosságú SOS gombját biztosította. A biztonság javítása mellett a ZOLEO javította a működési hatékonyságot, és ma már a menedzsment eszköztárának elengedhetetlen része.

49 North Helicopters

A „49 North Helicopters” 10 repülőgépből álló flottát üzemeltet, és olyan szolgáltatásokat nyújt, mint a síelés, valamint a kutatás és mentés. A vállalatnak megbízható és megfizethető eszközre volt szüksége ahhoz, hogy csapata kapcsolatban maradjon a cellalefedettség nélküli területeken. A rádiók és egy másik műholdas eszköz kipróbálása után a 49 North Helicopters átváltott a ZOLEO-ra, amely könnyebben használható volt, és lehetővé tette, hogy több pilótával is megosszák ugyanazt az eszközt. Az egyes repülőgépekben található eszközzel a ZOLEO mostantól a vállalat fő kommunikációs módja, központosítja a beszélgetéseket, automatizálja a bejelentkezéseket a biztonság és a nyugalom érdekében.

Moto Trails USA

A Moto Trails USA VIP vezetett motoros túrákat kínál az Egyesült Államokban és Bolíviában. A vállalat kommunikációs kihívásokkal szembesült, amikor távoli, mobil lefedettség nélküli területeken működött. Kétirányú rádiók és a Globalstar SPOT eszközök megbízhatatlannak bizonyultak. A vállalkozás a megfizethetőség, globális lefedettség és a hosszú akkumulátor-élettartam miatt váltott ZOLEO-ra. ZOLEO lehetővé tette a szervezet számára, hogy leegyszerűsítse a bejelentkezést és javítsa a vendégek élményét. A Moto Trails USA-ban mostantól a ZOLEO is benne van az utazótáskájukban, így a versenyzők még nagyobb nyugalmat élvezhetnek ha elszakadnak a csoporttól.

Stellar Adventure Travel

A Stellar Adventure Travel kommunikációs kihívásokkal szembesült az extrém sportok során. Szállítás során helikopterekre támaszkodva a megbízható kommunikáció elengedhetetlen volt a biztonsághoz és a hatékony működéshez. A rádiók megbízhatatlannak bizonyultak a hegyvidéki terepen, más műholdas megoldások pedig problémás késéssel jártak. A megfizethetőség, a megbízható lefedettség és az egyszerű használat miatt váltottak ZOLEO-ra. Csapatuk most a ZOLEO-tól függ a kommunikációban, és azt is használják a nem irányított utazási ügyfelek figyelésére. A ZOLEO megnövelte a hatékonyságot és mindenki nyugalmát.

Scott Lake Lodge

A Scott Lake Lodge, egy luxus horgászüdülő Kanada távoli részén. A megbízható és megfizethető kommunikációs lehetőségek hiánya miatt kihívásokkal néz szembe a személyzettel, a vendégekkel és a pilótákkal való kommunikáció során. A ZOLEO-t a könnyű kezelhetőség és az alacsony költség miatt választották. A bejelentkezési üzenetek, a helymegosztás és az időjárás-előrejelzések lehetővé tették a csapat számára a hatékony kommunikációt, fokozva a biztonságot és a vendéglátást, valamint fantasztikus vendégélményt.

Ocean Legacy Foundation (OLF)

A műanyaghulladék szárazföldi és vízi környezetből való eltávolítására törekvő küldetéseként az OLF jelentős kommunikációs kihívásokkal szembesült, amikor személyzetet és önkénteseket telepített olyan elszigetelt helyekre, amelyek csak vízen vagy levegőn keresztül érhetők el. Működése azonban a ZOLEO bevezetésével jelentős fordulatot vett. Fedezze fel, hogyan forradalmasította a ZOLEO kommunikációját, lehetővé téve az OLF számára, hogy hatékonyabban működjön, és biztosítsa csapataik biztonságát távoli környezetben.